Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Brielen nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Brielen jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Brielen laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Brielse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Brielen wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Brielse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Brielen overlaten aan onze interieurarchitecten.