Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Broekom ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurplaatje totaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Broekom jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Broekomse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Broekom uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. Of het nu gaat om eventuele moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Broekom laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Broekomse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Broekom over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!