Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Buizingen is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Buizingen jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Buizingen laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Buizingse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Buizingse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Buizingen helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Buizingen!