Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Bulskamp is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp compleet over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Bulskamp jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bulskampse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Bulskamp wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Bulskampse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Bulskamp laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Bulskamp gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!