Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Burcht ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Burcht jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Burchtse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Burcht totaal uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Burcht te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Burchtse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Burcht hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!