Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Dadizele is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Dadizele jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Dadizeelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Dadizele wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Dadizeelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Dadizele laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Dadizele over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!