Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Deerlijk is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Deerlijk jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Deerlijkse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Deerlijk volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om eventuele moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Deerlijkse bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Deerlijk te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst behoefte aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Deerlijk om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.