Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw zaak of woonst in Deftinge ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Deftinge jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Deftinge laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Deftingse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Deftingse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Deftinge totaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning nood aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Deftinge over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!