Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Deinze ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Deinze jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Deinzese project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Deinze volledig uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Deinze te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Deinzese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Deinze overlaten aan onze interieurarchitecten.