Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Denderbelle ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Denderbelle jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Denderbelle te laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Denderbelse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Denderbelle compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet opknappen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Denderbelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Denderbelle om tot een prachtig resultaat.