Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Denderhoutem ontzorgen we je volledig. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Denderhoutem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Denderhoutemse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Denderhoutem helemaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om eventuele moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Denderhoutemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Denderhoutem te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Denderhoutem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.