Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Dentergem is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Dentergem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Dentergem te laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Dentergemse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Dentergem compleet ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Dentergemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Dentergem hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!