Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Desteldonk nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Desteldonk jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Desteldonkse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Jouw persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Desteldonk uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Desteldonk te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Desteldonkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Desteldonk zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!