Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Deurne is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Deurne jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Deurnese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Deurne te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Deurnese project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Deurne totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Deurne om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.