Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Diest nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Diest jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Diest te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Diesterse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Diest uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Diesterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Diest!