Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Diksmuide nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Diksmuide jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Diksmuide laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Diksmuidse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Diksmuidse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Diksmuide volledig ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Diksmuide over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!