Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Dilbeek nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Dilbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Dilbeek laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Dilbeekse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Dilbeekse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Dilbeek volledig ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Dilbeek om tot een prachtig resultaat.