Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Donk is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Donk jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Donk te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Donkse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Donk wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Donkse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Donk zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!