Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woning in Dranouter is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Dranouter jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Dranouterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Jouw bouwproject in Dranouter laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Dranouterse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Dranouter uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Dranouter overlaten aan onze interieurarchitecten.