Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Drieslinter is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Drieslinter jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Drieslinterse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Drieslinter volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Drieslinter te laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Drieslinterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Drieslinter!