Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Duffel nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Duffel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Duffel laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Duffelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Duffelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Duffel totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Duffel om tot een prachtig eindresultaat.