Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Duisburg ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Duisburg jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Duisburg laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Duisburgse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Duisburg uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Duisburgse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Duisburg hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!