Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Edelare ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Edelare jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Edelaarse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Edelare wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Edelare te laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Edelaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Edelare overlaten aan onze interieurarchitecten.