Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woning of onderneming in Eeklo ontzorgen we je volledig. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Eeklo jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Eekloose project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Eeklo uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele problemen. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Eekloose bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Eeklo. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Eeklo om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.