Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Eernegem ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Eernegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal renoveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Eernegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Eernegemse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Eernegem uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Eernegem te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Eernegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!