Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Eggewaartskapelle is het ons doel om je volledig te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Eggewaartskapelle jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Eggewaartskapelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Eggewaartskapelle totaal ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Eggewaartskapelse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Eggewaartskapelle te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Eggewaartskapelle om tot een prachtig eindresultaat.