Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woning in Eindhout nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Eindhout jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Eindhoutse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Eindhout wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële problemen. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Eindhout te laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Eindhoutse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Eindhout om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.