Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Eksaarde is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Eksaarde jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Eksaardse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Eksaarde te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Eksaardse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Eksaarde helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Eksaarde om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.