Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Eksel ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Eksel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ekselse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Eksel totaal uitwerkt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ekselse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Eksel te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Eksel!