Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Elen nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Elen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Elense project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Elen volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om mogelijke problemen of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Elen laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Elense bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Elen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.