Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Elene nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Elene jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Elense bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Elense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Elene uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Elene. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning nood aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Elene over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!