Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Elingen ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Elingen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Elingse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Elingen laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Elingse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Elingen totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Elingen over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!