Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Elst ontnemen we al je zorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Elst jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Elst laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Elstse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Elst compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Elstse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Elst over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!