Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Erembodegem nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Erembodegem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Erembodegem te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Erembodegemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Erembodegem compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Erembodegemse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Erembodegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!