Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Erondegem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Erondegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Erondegemse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Erondegem wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Erondegem te laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Erondegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Erondegem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.