Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Erps-Kwerps is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign volledig aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Erps-Kwerps jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Erps-Kwerps.

High-end interieur voor jouw Erps-Kwerpse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Erps-Kwerps compleet opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Erps-Kwerpse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Erps-Kwerps over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!