Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Ertvelde is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Ertvelde jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ertveldse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ertveldse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Ertvelde volledig opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Ertvelde laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Ertvelde om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.