Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Essene nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp totaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Essene jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Essense project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Essene totaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Essene laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Essense bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Essene zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!