Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Evergem is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Evergem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Evergemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Evergem totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Evergem.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Evergemse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Evergem!