Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Ezemaal is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Ezemaal jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Ezemaalse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ezemaalse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Ezemaal wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Ezemaal. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Ezemaal om tot een prachtig resultaat.