Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Gaasbeek ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gaasbeek jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Gaasbeekse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Gaasbeek te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Gaasbeekse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Gaasbeek wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Gaasbeek over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!