Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Gavere is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gavere jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Gaverse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Gavere laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Gaverse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Gavere wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Gavere over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!