Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Geluwe ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Geluwe jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Geluwe laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Geluwese bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Geluwese project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Geluwe compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Geluwe!