Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of zaak in Genoelselderen nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Genoelselderen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Genoelselderense bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Genoelselderen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Genoelselderense project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Genoelselderen totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Genoelselderen overlaten aan onze interieurarchitecten.