Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Gentbrugge nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Gentbrugge jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Gentbrugge te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Gentbrugse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Gentbrugse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Gentbrugge helemaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Gentbrugge overlaten aan onze interieurarchitecten.