Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woonst in Geraardsbergen ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Geraardsbergen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Geraardsbergen te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Geraardsbergse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Geraardsbergen volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Geraardsbergse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Laat je bouwproject in Geraardsbergen over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!