Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Gestel nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gestel jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Gestelse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Gestel wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Gestel te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig opknappen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Gestelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Gestel om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.