Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Gijverinkhove is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gijverinkhove jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Gijverinkhoofse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Gijverinkhoofse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Gijverinkhove uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Gijverinkhove laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Gijverinkhove overlaten aan onze interieurarchitecten.