Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Gijzelbrechtegem ontzorgen we je helemaal. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gijzelbrechtegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Jouw bouwproject in Gijzelbrechtegem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Gijzelbrechtegemse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Gijzelbrechtegemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Gijzelbrechtegem wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Gijzelbrechtegem om tot een prachtig resultaat.