Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Gijzenzele nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Gijzenzele jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Gijzenzeelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Gijzenzeelse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Gijzenzele helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Gijzenzele laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Gijzenzele!